PER PARELLS

Rituals per superar les síndromes nadalenques

L'spa de l'hotel W Barcelona incorpora una cabina doble amb nous tractaments

getaway--3

getaway--3

2
Es llegeix en minuts
D. R. / Barcelona

Al 33% dels espanyols no els agrada el Nadal. El 27% asseguren que els agrada poc i el 6% directament l’odien. Les dades pertanyen al primer ‘Observatori del Nadal a Espanya’, un estudi de la consultora Ipsos per conèixer què és el que ens atreu més i menys d’aquestes festes. Socialment, aquestes dates es relacionen amb felicitat i harmonia. I això és el que se’ns inculca ja des de la infància. Però evidentment, no tothom el viu igual, segons les circumstàncies de cadascú: tenir persones estimades malaltes, ser lluny de casa, ser privat de llibertat, tenir molt pocs recursos bàsics, estar passant per un procés de dol, patir solitud, enyorar éssers estimats que ja no hi són...

De fet, segons el mateix estudi, la nostàlgia és la primera causa que ens genera aversió cap al Nadal. Un sentiment que afecta el 60% de les dones i el 47% dels homes enquestats. És l’anomenada‘síndrome de la cadira buida’, que sorgeix quan les emocions per la mort o l’absència d’un ésser estimat entren en conflicte amb l’ambient dia festiu típic de les celebracions nadalenques.

D’altra banda, el 65% dels espanyols pateixen estrès i ansietat abans i durant aquestes dates. I aquest és el segon motiu per tenir-li por. Així ho reflecteix l’’Informe anual 2018’, elaborat per Nascia, sobre l’estat en què vivim en aquestes dates. Alguns terapeutes l’anomenen la‘síndrome de la nadala’,referint-se a l’excés de consumisme, l’obligatorietat de ser feliços, retrobar-nos amb persones que no ens cauen bé o amb les quals tenim conflictes, les elevades expectatives amb els preparatius, o la idea i la pressió social que tot ha de ser perfecte», explica Sumell.

Tots aquests factors poden acabar desencadenant situacions d’estrès. I abans que la cosa vagi a més, cal posar-hi remei. Una proposta és trobar temps per a nosaltres mateixos, per aïllar-nos, cuidar-nos i apartar temporalment aquelles situacions que ens aclaparen. La visita a un spa, per exemple, pot ser curativa. I si tenim pensat fer-ho amb la nostra parella,l’hotel W Barcelona té novetats interessants. Acaba d’estrenar una moderna cabina doble si volem un caprici detox. Allà s’apliquen una gran varietat de massatges, adaptats a cada necessitat. El Reset està dissenyat per atacar capes musculars més profundes i alliberar tensions; i el De-Stress fa reviure els músculs fatigats i calma la ment cansada amb olis descongestius, pressió moderada i tècniques per alliberar la tensió. Després hi ha Salt-Detox, que, gràcies a les roques de sal de l’Himàlaia, estimula el metabolisme i millora la microcirculació per restaurar l’energia en moments d’intensa pressió física i mental. Un últim exemple és Sleep, que indueix el son amb el tacte, la música i les aromes.

Notícies relacionades

Així mateix, els tractaments a la cabina doble de l’spa també inclouen mètodes corporals d’hidratació i purificació profunda, com Quench (aporta una hidratació equilibrada i proporciona un to perfecte i una elasticitat excepcional mitjançant una màscara corporal suau i cremosa) o Detox (purifica des de l’interior de la capa cutània amb un píling corporal, embolcall i hidratació). La cabina doble també ofereix tractaments en parella focalitzats a potenciar la brillantor natural, remodelar i reafirmar, com Glow (30 minuts) o Sculpt (60 minuts).

Tot i que, per encertar-la amb aquesta jornada de cuidar-se en parella, no n’hi ha cap com Rejuvenate, ritual que inclou un luxós tractament facial, així com un innovador tractament corporal antienvelliment, que té com a principal objectiu rejovenir, aportar lluminositat i elasticitat, i, alhora, relaxa la ment.

Temes:

Hotels