NOVA GAMMA VICHY D'OR

La nutricosmètica bevible, una aliada contra l'envelliment

Protect d'Or protegeix dels agents que causen oxidació, com el sol, la pol·lució o el tabac

Repara d'Or restaura la pell des de l'interior reduint la profunditat de les arrugues

vichy

vichy

3
Es llegeix en minuts
Xavi Datzira

El concepte de nutricosmètica està aportant un nou enfocament en la cura de la pell. Si les cremes i altres tractaments tòpics actuen des de fora, els aliments funcionals permeten arribar a les capes més internes de la pell, actuant des de dins i redoblant-ne l’eficàcia. És el cas de les begudes englobades dins de la gamma Vichy d’Or –Protect d’Or i Repara d’Or–, que combinen la hidratació natural de les aigües minerals Vichy Catalan i Font d’Or amb components naturals, extractes vegetals, vitamines i minerals.

De venda exclusiva a les farmàcies i amb resultats provats al laboratori, els dos productes ofereixen una solució específica per a la salut de la pell: protecció contra els agents externs que provoquen el deteriorament prematur i restauració dels signes visibles del’envelliment. A més, ofereixen una solució a un altre dels grans inconvenients que solen anar associats als tractaments tòpics: el temps necessari per a l’aplicació. En aquest cas, només fa falta prendre una ampolleta una vegada al dia, de gust agradable, amb un 0% de sucre i sense lactosa ni gluten.

Protect d’Or

El cas de Protect d’Or (amb gust de fruits vermells) està especialment dissenyat per combatrel’estrès oxidatiu que provoquen les múltiples agressions per a la pell que provenen de l’exterior, no només el sol a l’estiu, sinó també la contaminació, el tabac, el fred o els rajos ultraviolats durant tot l’any. Aquests factors generen radicals lliures, els quals provoquen el desgast i l’oxidació cel·lular, i reflecteixen externament el deteriorament prematur de la pell.

Per oferir la màxima protecció contra aquests agents, la beguda està elaborada amb antioxidants naturals, com la magrana, l’Oxxynea (un extracte de 22 varietats de fruites i verdura), extracte de raïm, licopè i tota mena de vitamines i minerals. “La magrana i l’Oxxynea, dos dels components amb més poder antioxidant, nodreixen la pell, i aporten més hidratació en un 78% dels consumidors i més suavitat en un 81%”, afirma l’estudi elaborat per la doctora Eliana San Juan Lasser, responsable del departament de dermocosmètica de l’Institut Diagnosi Dermatològica de Barcelona, i el laboratori Zurko Research.

En aquest sentit, els informes afirmen que “el consum diari de Protect d’Or no només aporta un aspecte rejovenidor a la pell sinó que aconsegueix que estigui més sana internament”. Una afirmació que corrobora la doctora Susana Puig, responsable del servei de Dermatologia de l’Hospital Clínic de Barcelona: “Aquesta beguda presenta una composició equilibrada de vitamines necessàries per a la vida, per això està molt recomanada per a persones amb alts índexs d’estrès i una dieta incorrecta”.

Repara d’Or 

D’altra banda, Repara d’Or (de gust de préssec i mango) es revela com un nou tractament que ofereix una intensa restauració i nutrició a la pell des de l’interior, i aporta externament un aspecte de la pell més llisa, ferma i elàstica. Tot això gràcies a una fórmula, de la qual el doctor Joan Ramon Garcés, responsable clínic del servei de Dermatologia de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau, en destaca tres components: “El col·lagen hidrolitzat, ja que la pell l’absorbeix millor,l’àloe vera i l’àcid hialurònic, tots, potents hidratants”. A part, Repara d’Or conté suc de llimona i pastanaga, vitamines i minerals.

Notícies relacionades

Un còctel pensat per afavorir la reparació de teixits, com la pell, els cabells, les ungles i les articulacions, així com per millorar l’elasticitat i la hidratació de la pell. “Repara d’Or aconsegueix disminuir de manera sorprenent la profunditat i la longitud de les arrugues en un 88% dels consumidors i, a més, la pell es torna més lluminosa i amb un to més uniforme, ja que es minimitzen les taques”, recalca l’informe de la doctora San Juan Lasser.

És a dir, que la combinació de l’àcid hialurònic, el col·lagen, l’àloe vera i el conjunt de principis actius presents en aquesta beguda funcional de Vichy d’Or, ajuda a “cuidar la pell des de l’interior, i aconsegueix reduir els signes de l’envelliment i, al seu torn, proporcionar una pell amb més fermesa, hidratació i lluminositat”.

Tractament combinat

<span style="font-size: 1.6rem;">Protect d’Or i Repara d’Or es poden prendre de forma individual o bé combinats, ja que les seves funcions de protecció i reparació de la pell són compatibles. En aquest cas, els especialistes recomanen prendre una monodosi del primer al matí –per preparar la pell contra els agents externs– i una del segon a la nit, per aconseguir un efecte reparador.</span>