Anar al contingut

Cura de les pells amb excés de pigues i berrugues

La firma alemanya Schrammek alerta del perill de no controlar aquestes imperfeccions produïdes per la hiperpigmentació

Mireya Roca

Cura de les pells amb excés de pigues i berrugues

Ana Gallego, distribuïdora oficial de la firma alemanya Schrammek, ens alerta del perill de no controlar berrugues i pigues a la pell, produïdes per la hiperpigmentació.

"Les berrugues són excrescències cutànies que poden aparèixer aïllades o juntes, gairebé sempre benignes i de forma rodona i rugosa. Per descomptat, no hem ni d'intentar tallar-les o arrencar-les, ja que s'afavoreix el contagi i el sagnat", explica."En el cas de les pigues (acumulacions cel·lulars), no convé passar-les per alt i cal visitar el nostre dermatòleg si canvien de forma, mida o color, o regularment com a forma de prevenció", ha afegit.         

Solucions cosmètiques que dissimulen la hiperpigmentació

“Amb una mida de fins a 2 metres quadrats i un pes total de fins a 10 quilos, la nostra pell és l'òrgan més gran del cos, amb moltes funcions que ajuden a protegir els òrgans interns de ferides i danys, repel·lint els microbis i la brutícia, regulant la temperatura del nostre cos al mateix temps que el protegeix de la deshidratació”, comenta Gallego.

"S'ha de saber, per exemple, que només pot repel·lir raig UV fins a cert punt, de manera que protegir-se amb productes que continguin filtres UVA/UVB es fa fonamental", sosté aquesta especialista.

La marca Schrammek proposa Daily Hydra Maximum SPF20 (que es pot utilitzar com a base de maquillatge i és perfecta per aplicar al matí a cara, coll i escot, després de la neteja), el seu Optimum Protection Cream SPF20 (contra els danys ocasionats per les radiacions UV i altres agressions mediambientals, amb un efectiu filtre de protecció solar obtingut de les plantes de tomàquet, nenúfar i arç groc) o la molt demandada Global Defense SPF20, revitalitzant i amb un complex protector cel·lular el principal ingredient actiu del qual ajuda a protegir contra el fotoenvelliment i la disminució de l'elastina i el col·lagen, causada pels raigs IR i UV.

0 Comentaris
cargando