Cura de les pells amb excés de pigues i berrugues

La firma alemanya Schrammek alerta del perill de no controlar aquestes imperfeccions produïdes per la hiperpigmentació

mroca33112248 gente belleza  160326194252

mroca33112248 gente belleza 160326194252

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Ana Gallego, distribuïdora oficial de la firma alemanya Schrammek, ens alerta del perill de no controlar berrugues i pigues a la pell, produïdes per la hiperpigmentació.

"Les berrugues són excrescències cutànies que poden aparèixer aïllades o juntes, gairebé sempre benignes i de forma rodona i rugosa. Per descomptat, no hem ni d'intentar tallar-les o arrencar-les, ja que s'afavoreix el contagi i el sagnat", explica."En el cas de les pigues (acumulacions cel·lulars), no convé passar-les per alt i cal visitar el nostre dermatòleg si canvien de forma, mida o color, o regularment com a forma de prevenció", ha afegit.         

Solucions cosmètiques que dissimulen la hiperpigmentació

“Amb una mida de fins a 2 metres quadrats i un pes total de fins a 10 quilos, la nostra pell és l'òrgan més gran del cos, amb moltes funcions que ajuden a protegir els òrgans interns de ferides i danys, repel·lint els microbis i la brutícia, regulant la temperatura del nostre cos al mateix temps que el protegeix de la deshidratació”, comenta Gallego.

Notícies relacionades

"S'ha de saber, per exemple, que només pot repel·lir raig UV fins a cert punt, de manera que protegir-se amb productes que continguin filtres UVA/UVB es fa fonamental", sosté aquesta especialista.

La marca Schrammek proposa Daily Hydra Maximum SPF20 (que es pot utilitzar com a base de maquillatge i és perfecta per aplicar al matí a cara, coll i escot, després de la neteja), el seu Optimum Protection Cream SPF20 (contra els danys ocasionats per les radiacions UV i altres agressions mediambientals, amb un efectiu filtre de protecció solar obtingut de les plantes de tomàquet, nenúfar i arç groc) o la molt demandada Global Defense SPF20, revitalitzant i amb un complex protector cel·lular el principal ingredient actiu del qual ajuda a protegir contra el fotoenvelliment i la disminució de l'elastina i el col·lagen, causada pels raigs IR i UV.