Tractaments per als tatuatges

Eucerin Aquaphor és un producte que accelera la regeneració de la pell tatuada

bellesa noticia

bellesa noticia

1
Es llegeix en minuts

El tatuatge segueix estant de moda. Aquesta tècnica, que consisteix a dibuixar a la pell a través d'una agulla amb tinta colorant, no deixa de ser una agressió per a la pell. Per aquest motiu, després de gravar la pell és important seguir una sèrie de pautes per evitar infeccions.

Els laboratoris Eucerin han llançat un innovador producte indispensable pel tractament i la recuperació de la pell després de ser tatuada.

El doctor Juan Arenas, assessor mèdic d'Eucerin, proposa una sèrie de consells després de fer-se un tatuatge.

En primer lloc, "deixar la zona tapada entre 2 i 4 hores per protegir-la. Si després de la realització d'un tatuatge es posa plàstic en la pell, retirar-lo immediatament per evitar l'acumulació de sang.

Segons el facultatiu, "s'ha de netejar el tatuatge dues o tres vegades al dia amb aigua tèbia i un sabó neutre. S'ha d'anar amb compte a l'hora d'assecar-lo.

Notícies relacionades

A continuació, el doctor Arenas recomana hidratar la ferida amb Eucerin Aquaphor. "El seu alt contingut en ingredients hidratants accelera el procés de regeneració i curació", afirma.

Per acabar, l'especialista adverteix que la dutxa diària no és un problema, però "s'ha de vigilar de no deixar gaire xop el tatuatge i aclarir de seguida el sabó". I afegeix: "Convé no passar gaire temps sota l'aigua, així ni banyar-se a la piscina o al mar durant les dues primeres setmanes", afegeix.

Temes:

Tatuatges