Treatwell anuncia les noves tendències per a aquesta primavera

El més punter en maquillatge, manicura i perruqueria

mroca33133963 gente treatwell160311165011

mroca33133963 gente treatwell160311165011

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Treatwell, el líder 'on line' de reserves de perruqueria i bellesa d'Europa, ha donat a conèixer les noves tendències en perruqueria, maquillatge i manicura.

Pel que fa als cabells, destaquen les melenes tipus carré, l'estil que va lluir Taylor Swift als premis Grammy. Segons, els experts, es tracta d'un tall que perrmet moltes adaptacions: llarg, serrell, capejat… 

Així mateix, la trena, que es va imposar el 2015, aquesta primavera seguirà present: d'espiga, francesa, d'arrel, en cascada, de costat… Les opcions són infinites i els estils també: clàssic, romàntic, desenfadat….

En l'apartat de les ungles apareix com a 'number one' l'estil clàssic barrejat amb els colors fluor. La manicura francesa es reinventa. Amb una base de dos colors, un d'ells més pujat, la tendència més puntera és el contrast de color entre la base de l'ungla i el perfil. La decoració geomètrica també s'imposa.

D'altra banda, segons Treatwell, les tonalitats clàssiques seguiran funcionant, però guanyen força els forts i els pastissos, especialment el blau. Els àcids com el groc i el verd també predominen entre els favorits.

Notícies relacionades

En qüestió de maquillatge segueix estant de moda el 'nude' amb una pell clara, homogènia i tan natural com sigui possible. El color ve de la mà de les ombres, especialment del blau, el color de la temporada. En totes els matisos, tant a la parpella superior com inferior.

Per últim, els llavis es maquillaran de vermell, cirera i rosa. En aquest sentit es recuperen els tons metal·litzats que es van imposar la dècada dels 90, per acolorir parpelles i llavis.