Anar al contingut

Un programa nutricional que desintoxica l'organisme i aprima

Les receptes de Planet Diet estan elaborades a base d'ingredients naturals com verdures, cereals integrals, llegums, i fruita

Un programa nutricional que desintoxica l'organisme i aprima

Planet Diet presenta el seu nou programa nutricional basat en la cuina macrobiòtica. Es tracta de preparats amb vitamines i minerals, creats per eliminar toxines i controlar el pes d'una manera saludable.

Els cinc productes culinaris cuinats i texturitzats per prendre al llarg del dia, s'han elaborat amb més de 60 ingredients naturals com verdures, cereals integrals, llegums i fruita. 

Més enllà de nodrir, aquesta dieta que no provoca efecte rebotaporta energia i desintoxica l'organisme i proporciona altres beneficis com regular el trànsit intestinal, eliminar l'excés de líquids, relaxar el sistema nerviós i vitalitza la pell gràcies al seu efecte antioxidant i antiedat.

El xef Bernard Benbassat, especialista en cuina macrobiòtica, és l'encarregat de crear noves i inèdites receptes que descobreixen un manera natural i agradable d'abaixar de pes sense renunciar al plaer de menjar. Planet Diet es comercialitza en farmàcies, parafarmàcies, herbolaris i consultes de nutricionistes que el recomanen.

0 Comentaris
cargando