Dolce & Gabbana s'apunta a la moda de l'hijab

Els dissenys, que es comercialitzaran a París, Londres, Milà, Munic i Orient Mitjà, estan inspirats en les dunes del desert

1
Es llegeix en minuts

Dolce &Gabbana acaba de llançar una línia per a dones musulmanes en què la peça estrella és l'hijab, el vel que llueixen habitualment com a símbol religiós.

De les tradicionals túniques agafa el seu nom la col·lecció Abaia, que es comercialitzaràs a París, Londres, Milà, Munic i Orient Mitjà i està inspirada en les dunes del desert i al cel de l'Orient Mitjà.

La parella de modistes italians ha confeccionat els dissenys amb teixits com setí i crepè sobre els quals no falten els estampats més icònics de la firma com els pics, les margarides, les roses vermelles i les llimones.

Les primeres imatges de la col·lecció, que acaben de sortir a la llum a arabia.style.com i al compte d'Instagram de Stefano Gabbana, ja han suscitat centenars de comentaris a les xarxes socials, tots destinats a qüestionar la capacitat de la moda per engolir qualsevol element de la societat i convertir-lo en desitjable.

Per la seva part, la firma atribueix la creació d'aquesta col·lecció a la fascinació que els dos dissenyadors senten per la cultura i estètica d'Orient Mitjà, tal com va comentar el mateix Gabbana a 'The National' fa uns mesos: "Estic realment fascinat amb Orient i a més acabem de completar una col·lecció 'prêt-à-porter' d'abaies i xeiles. Els models tenen una mica de puntes, brodats i estampats", conclou.

© 2016 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión de todo o parte de los contenidos de esta web sin su previo y expreso consentimiento.google_ad_section_end

Notícies relacionades

 

Código HTML de política de cookies- Codigo para política de cookies