Evitar els cabells electritzats

S'aconsella fregar les puntes dels cabells amb sal marina dissolta en aigua abans de l'última esbandida

pelo

pelo

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA

Si els cabells s'encrespen amb facilitat per l'electricitat estàtica, el primer que s'ha de fer és aportar-hi grans dosis d'humitat perquè cabells guanyin en gruix i s'eviti l'antiestètic encrespat.

S'aconsella utilitzar un xampú especial per als cabells fins, així com un condicionador ric en agents nutritius. L'última esbandida s'ha de fer amb aigua tèbia abundant i, si s'utilitza l'assecador, s'ha de procurar allunyar-lo del cuir cabellut.

Notícies relacionades

També es pot aplicar sobre els cabells humits un sèrum antiencrespament que els cobreixi amb una capa protectora (Elvive de L'Oréal o Frizz-Ease de John Frieda). És important pentinar-se amb un raspall de pues naturals o amb un pinta de fusta. S'han d'evitar els materials plàstics que ericen encara més els cabells.

Un remei casolà fàcil de portar a terme consisteix a fregar les puntes suaument amb sal marina dissolta en aigua abans de l'última esbandida. Perquè resulti efectiu i durador es recomana fer-ho cada vegada que es rentin els cabells durant un mes com a mínim.