Manicura perfecta durant 14 dies

Shellac CND proposa un 'kit' per desmaquillar a casa l'esmalt semipermanent

mroca32272815 gente belleza  kit shellac casa completo   pvp 169151230205648

mroca32272815 gente belleza kit shellac casa completo pvp 169151230205648

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Cada vegada són més les dones que es fan la manicura Shellac, un revolucionari esmaltat per a les ungles de les mans i els peus que ve avalat per la firma americana CND i que dura 14 dies impecable.

Un altre dels molts avantatges d'aquest producte és que protegeix l'ungla natural i no conté toluens, formaldehids ni resines de formaldehid, ingredients molt agressius que poden perjudicar l'ungla. L'únic que es recomana és no intentar arrencar el gel, ja que pot debilitar l'ungla.

Notícies relacionades

Per facilitar la retirada d'aquesta manicura semipermanent en qualsevol moment, CND proposa el 'kit' complet per desmaquillar-la a casa en només cinc minuts. Sens dubte, la millor opció per retirar l'esmaltat de manera fàcil, ràpida i sense malmetre l'ungla. 

Aquest nou producte conté embolcalls d'alumini que presenten un disseny de segell que reté la calor per retirar ràpidament CND ShellacTM. En la cel·lulosa de l'embolcall, és necessari aplicar el dissolvent nutritiu que retira CND ShellacTM i conté vitamina E per hidratar les ungles. Amb l'ajuda del bastonet de taronger, es poden retirar les restes de pintura de l'ungla. Per últim, s'aplica el condicionador d'ungles i cutícules per sanejar-les i hidratar-les.