Anar al contingut

Espàrrecs contra la ressaca

Segons un estudi, aquest vegetal protegeix el fetge de les toxines que genera el consum de l'alcohol

Mireya Roca

Els espàrrecs són diürètics, baixos en calories i de gust delicat.

Els espàrrecs són diürètics, baixos en calories i de gust delicat. / ARXIU

Els espàrrecs posseeixen nombroses propietats antifúngiques i antiinflamatòries, però, segons publica 'Los mejores consejos para saber vivir', els estudis recents afegeixen a aquesta llista una nova virtut.

Un estudi publicat al 'Journal of Food Sciencie' assegura que aquest vegetal contribueix a protegir el fetge de les toxines de l'alcohol. 

I la conclusió d'aquest grup de científics és que els aminoàcids minerals que conté l'extracte d'espàrrecs, especialment l'obtingut a partir de les seves fulles, alleuja la ressaca i protegeix el fetge de les toxines que genera el consum de l'alcohol.

Segons els investigadors, el consum d'aquesta verdura redueix la toxicitat cel·lular de l'etanol de les begudes alcohòliques ja que accelera la seva metabolització i minimitza, d'aquesta manera, l'estrès oxidatiu al qual se sotmet el nostre organisme després d'una borratxera.

0 Comentaris
cargando