Beneficis i avantatges de practicar Pilates

És un sistema d'entrenament físic que reeduca el cos i la ment

Pilates

Pilates

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

El mètode Pilates és un sistema d'entrenament físic i  mental, que a més d'enfortir la musculatura, en especial els músculs de l'abdomen i l'esquena, aporta més força i agilitat.

Aquesta disciplina, que reeduca el cos i la ment, també permet eliminar hàbits posturals, apunta a estabilitzar els músculs centrals, amb especial atenció a la respiració i a l'alineació de la columna.

Notícies relacionades

El professor Hugo Montoya, d'Original Pilates Barcelona, un centre que acaba d'obrir les seves portes al carrer de Rosselló, entre Rambla de Catalunya i Balmes de Barcelona, explica que "l'autèntic Pilates evita i mitiga les molèsties físiques que apareixen en un cos feble i flàccid com a resultat del sedentarisme, de les llargues jornades laborals, d'un ritme de vida accelerat; mals d'esquena, tensió cervical, espatlles carregades, estrès, cames feixugues i fatiga", afirma.

"La seva pràctica està indicada a qualsevol edat per millorar la flexibilitat i al fortalesa física, augmentar l'energia i desenvolupar l'equilibri, control i coordinació dels moviments", assegura.