Anar al contingut

Gingebre, un remei natural per depurar l'organisme

El poder antiinflamatori d'aquest tubercle articulat redueix la inflor causada per les ferides i calma el dolor que produeix l'artritis

L'arrel de gingebre, anomenada botànicament rizoma, té una llarga història com a remei medicinal. Aquesta planta es reconeix per les seves propietats antiinflamatòries i el seu contingut en olis essencials, vitamines, minerals, antioxidants aminoàcids, que afavoreixen la salut, prevenen malalties i serveixen com tractament per reduir molts símptomes.

Entre els seus múltiples beneficis per a la salut, l'extracte de gingebre és un remei natural molt efectiu per depurar el cos i eliminar les toxines que s'acumulen a la pell i que són l'origen de problemes com la retenció de líquids la pell de taronja. A més, el seu poder antiinflamatori ajuda a reduir la inflor causada per les ferides i calma el dolor que produeix l'artritis.

Per beneficiar-se de les propietats d'aquest tubercle articulat, en forma de mà, s'aconsella afegir mitja tassa de gingebre ratllat a la banyera plena d'aigua i submergir-s'hi durant 25 minutsEn pells sensibles, es recomana reduir la quantitat, ja que pot provocar una irritació cutània.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.