Nova campanya de tractaments capil·lars

Vichy Dercos, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Farmacèutics, llança un complet programa avalat per professionals de la salut

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

El 83% dels espanyols tenen algun problema capil·lar. Vichy Dercos, després de més de 40 anys d'investigar els cabells, acaba de llançar una campanya de conscienciació i diagnòstic capil·lar.

Per això, posa a disposició de tothom un 'microsite' amb continguts sobre les atencions dels cabells. A www.vichy.es/cuidadocapilar el consumidor pot trobar una consulta 'on line' amb la doctora Cristina Serrano, dermatòloga i membre del Grup Espanyol de Tricologia, així com un fòrum capil·lar per compartir experiències i opinions, i també un programa de seguiment capil·lar amb tot tipus de consells.

DIAGNÒSTIC PERSONALITZAT EN FARMÀCIES

El diagnòstic capil·lar expert també estarà disponible en farmàcies, recolzat pel consell farmacèutic i amb eines d'última tecnologia, per proporcionar una resposta personalitzada a les problemàtiques capil·lars més comunes: caiguda dels cabells, falta de densitat i volum, caspa, cuir cabellut sensible, cabells secs o amb excés de greix.

Aquests laboratoris francesos ofereixen solucions per a tots els problemes capil·lars, des del cuir cabellut fins a la punta de la fibra. Per exemple, per a la falta de densitat i volum s'ha creat Dercos Neogenic i el xampú Dercos Redensificante. Tots dos productes contenen Stemoxydine, una molècula patentada per L'Oréal amb eficàcia clínicament provada.

Notícies relacionades

El xampú Dercos Nutrireparador, que repara la fibra dels cabells secs i danyats per a uns cabells nodrits, lluminosos i amb un tacte sedós, s'ha creat per tractar els cabells secs i trencadissos. Per últim, per als cabells amb un excés de greix, Dercos proposa el xampú Sebocorrector, que a més de purificar i endarrerir l'aparició de greix, deixa els cabells suaus i solts. 

Per un altre costat, per frenar la caiguda dels cabells s'ha creat Dercos Aminexil, molècula anticaiguda de referència per a l'ancoratge dels cabells. Mentre que per a la sensibilitat en el cuir cabellut destaca el xampú Dercos Dermocalmante, que actua sobre la sensació de calor, picor i irritació i proporciona una sensació de confort immediata.