Bellesa genital en alça

Un innovador tractament per tractar i rejovenir la zona íntima femenina

1
Es llegeix en minuts

L'últim informe sobre la situació de la cirurgia estètica a Espanya, publicat per l'Associació Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (SECPRE), revela una clara tendència a l'alça en tractaments de ginecologia cosmètica, una especialitat orientada a millorar estèticament o corregir alteracions relacionades amb l'aparell genital femení.

A causa de la gran demanda que susciten les teràpies de bellesa i salut genital, Oreste Fernández de l'Institut Javier de Benito (IDB), ha ampliat els seus paràmetres en medicina estètica. També ha investigat en un dels camps que més preocupen actualment la dona: la bellesa genital i com millorar la satisfacció sexual.at

I en aquest terreny ha sigut fonamental tenir en compte el tipus de demanda que ha arribat a la seva consulta: El desig de recuperar la mida i la fermesa perduts als llavis majors i la muntanya de Venus, així com, tornar a sentir la zona hidratada i lliure de sequedat.

Per resoldre aquests problemes de pèrdua de volum i de falta d'hidratació, l'especialista treballa conjuntament amb els laboratoris ISDIN i la seva novetat Desirial Plus, un producte a base d'àcid hialurònic formulat per ser injectat als llavis i omplir-los de forma natural, que està indicat per a totes aquelles dones que pateixen una hipotròfia. 

Notícies relacionades

Segons l'especialista, amb aquest innovador tractament desapareixen totes les molèsties associades a la sequedat; els llavis majors, al ser augmentats, protegeixen millor la zona interna de possibles infeccions i fongs, i a l'embellir la zona millora la qualitat de vida sexual.