Gigi Hadid, nou àngel de Victoria's Secret

La popular firma de llenceria fitxa la model, de 20 anys, per desfilar en el mediàtic xou

La model Gigi Haddid s’ha convertit en el nou Àngel de Victoria’s Secret.

La model Gigi Haddid s’ha convertit en el nou Àngel de Victoria’s Secret. / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

"No vaig poder contenir les llàgrimes. Tothom qui ha crescut amb mi sap que aconseguir aquesta desfilada ha sigut un dels meus somnis de sempre. Gràcies, Victoria's Secret. Ha sigut un dels dies més feliços de la meva vida". Així d'emocionada s'ha mostrat Gigi Hadid al seu compte d'Instagram per anunciar als seus seguidors que ja és un àngel de Victoria’s Secret.

La model, que ha confirmat la seva relació amb Joe Jonas, a més d'anunciar que forma part del grup de les supermodels de la coneguda firma de llenceria, també ha publicat diverses imatges en què se la veu com desfila en roba interior davant dels directors de càsting del xou de moda més mediàtic al món, mentre era captada per les càmeres.

Notícies relacionades

El director de la selecció li pregunta a la model què té previst fer els dies 9 i 10 de novembre, i això desferma l'emoció de la noia, de 20 anys. “De debò?”, va cridar Gigi mentre feia un breu descans a la gatzoneta i es tapava part de la cara. Tal com ella mateixa assegura, aquest és un dels moments més feliços de la seva vida, després de quedar fora a l'edició de l'any passat.

Amb el seu nou fitxatge, Hadid fa callar els seus detractors, als quals va dedicar unes paraules a Instagram per defensar-se de les múltiples crítiques a la seva anatomia curvilínia. “No, no tinc el mateix tipus de cos que la resta de les models a les desfilades. No, no em crec la millor en cap desfilada. Sí, vull tenir una forma de desfilar única però també sé que he de millorar. No, no sóc la primera ni l'última model del meu tipus en la indústria. Podeu inventar totes les raons que volgueu per explicar per què sóc on sóc però, de veritat, sóc una gran treballadora que confia en si mateixa,una confiança que va començar al mateix temps que vaig notar que la indústria estava preparada per a un canvi”, deia en la seva defensa, que se sent orgullosa de tenir pits, cul i cuixes.

Temes:

Gigi Hadid