Dissenys 'low cost' de Balmain per a H&M

La col·lecció d'Olivier Rousteing arribarà a les botigues el 5 de novembre

Una model posa sobre la passarel·la amb un disseny de Balmain.

Una model posa sobre la passarel·la amb un disseny de Balmain. / AP / FRANÇOIS MORI

1
Es llegeix en minuts

Per fi ha sortit a la llum la col·lecció que ha creat Balmain per a H&M. La línia de baix cost firmada pel director creatiu  de la mítica casa de modes, Olivier Rousteing, sortirà a la venda el pròxim 5 de novembre, però a falta de tres setmanes perquè es pugui comprar a les botigues seleccionades de tot el món, ja se'n coneixen els dissenys gràcies al 'lookbook' que ha publicat el gegant suec.

Notícies relacionades

Entre les diferents creacions, predomina el negre, que es barreja amb grocs, roses i maragdes brillants. La mítica firma ha creat una sèrie de propostes pensades per a les nits d'hivern com vestits de setí amb lluentons, brocats, pedreria o perles; 'blazers', minivestits i grans cinturons. Els jerseis confeccionats en jacquard i vellut; abrics llargs de cuir i botes XXL, també componen aquesta col·lecció, fruit de la unió del 'prét a porter' i el 'low cost' .

Per a l'home s'han creat caçadores de doble botonada, abrics amb un aire militar i pantalons futuristes. L'esperit de la firma, el luxe de detalls i la sensualitat dels seus models, queden perfectament reflectits en totes les peces, que es podran adquirir entre els 50 i els 500 euros.

Temes:

H&M