Els beneficis del massatge amb pedres geotermals

És una cura corporal completa que aconsegueix una plena relaxació

Els beneficis del massatge amb pedres geotermals.

Els beneficis del massatge amb pedres geotermals.

1
Es llegeix en minuts

Per alleujar l'estrès, Eva Verdasco, directora de la la zona 'wellness' de l'IDB (Instituto Javier de Benito) proposa una sèrie de cures corporals completes i neurosedants que aconsegueixen una autèntica desconnexió total.

Entre els diferents tractaments hi figura el massatge amb pedres geotermals. L'origen d'aquesta teràpia es troba en una antiga tècnica de massatge oriental, per tractar trastorns físics i emocionals i desbloquejar l'energia vital. 'Stone therapy' és una tècnica que es realitza amb pedres calentes i fredes en moviment pels músculs del cos i mitjançant imposició (pedres fixes repartides en diferents zones: segons els meridians energètics i els txakres. És una fricció beneficiosa i agradable que produeix reaccions fisiològiques i orgàniques.

Notícies relacionades

Les pedres són de basalt, un material natural volcànic que permet mantenir la calor durant el temps desitjat perquè causi efecte. Es combina el massatge amb oli hidratant d'aroma de romaní.

S'aconsegueix una reducció del dolor mitjançant l'acció directa que s'exerceix sobre els txakres encarregats de transmetre la sensació de dolor als receptors nerviosos que ens en fan ser conscients. Eliminació de les toxines de la pell a través de la sudoració, que es produeix a causa de l'alta temperatura de les pedres (uns 50º C). Millora del sistema circulatori, gràcies a la diferència de temperatura de les pedres, que va des dels 8º C fins als 50º C, i a l'acció del massatge; la combinació dels dos factors fa que la circulació sanguínia s'activi.