Una solució per recuperar el volum dels cabells en tres mesos

Isdin llança un nou complement alimentari que estimula el creixement capil·lar

Una solució per aturar la caiguda del cabell

Una solució per aturar la caiguda del cabell

1
Es llegeix en minuts

La tardor és l'estació de la caiguda de la fulla i també l'època en què els cabells es renoven amb més intensitat. En aquest sentit, els especialistes asseguren que gairebé tots els cabells que cauen en aquesta època de l'any es recuperen i el normal és que reapareguin al cap d'entre dos a quatre mesos. 

La caiguda dels cabells és normal en totes les personeses perden entre 50 i 100 cabells al dia, falta de volum capil·larmala alimentació, l'estrès, la genètica, problemes hormonals, nutricionals, metabòlics...

Notícies relacionades

recuperar els cabells,Laboratorios Isdin han creat Lambdapil HairdensityGràcies al seu contingut en zinc, aquest producte es presenta també com la solució per recuperar la fortalesa de les ungles deteriorades a causa dels ambients secs o freds, l'ús de detergents o manicures poc adequades.

Està disponible en dos formats: 60 i 180 càpsules. Aquest tractament es ven en farmàcies i parafarmàcies per 22,5 euros i és aconsellable a la tardor, l'època de l'any en què es perden més cabells per les agressions sofertes. La durada del tractament mínim és de tres mesos (dues càpsules diàries per esmorzar). Per aconseguir resultats òptims, és recomanable seguir el tractament durant un període de sis mesos.