Jon Kortajarena i Vanessa Romero, els més atractius de l'estiu 2015

Andrés Velencoso i Sandra Sabatés, en segona posició

Imatges d’arxiu de Jon Kortajarena i Vanessa Romero, els famosos més atractius de l’estiu 2015. 

Imatges d’arxiu de Jon Kortajarena i Vanessa Romero, els famosos més atractius de l’estiu 2015.  / REUTERS / SUSANA VERA / SUSANNA SAEZ

1
Es llegeix en minuts

Jon Kortajarena i Vanessa Romero són els famosos més atractius d'aquest estiu 2015. Com cada any la consultora Personality Media ha publicat la llista de les personalitats més 'hot' de l'estiu.

La llista està formada pels personatges que han obtingut les valoracions més altes en la variable "atractiu físic" a més de ser coneguts per almenys el 50% dels consumidors. El resultat ha sigut que Jon Kortajarena amb un 8,48 i l'actriu Vanessa Romero amb un 8,60, han sigut els guanyadors.

Molt a prop del model bilbaí es troba el seu company de professió, el català Andrés Velencoso, que es col·loca en la segona posició amb un 8,47. El tercer lloc el completa 'El Niño' Jesús Castro que ens ha conquistat a tots amb la seva mirada i la seva espectacular anatomia.

Notícies relacionades

Completen el repertori Rubén Cortada ('El Príncipe'), el seu company a la sèrie, Álex González, Jesús Vázquez, Miguel Ángel Silvestre, Maxi Iglesias, Cayetano Rivera i Fernando Llorente.

Vanessa Romero ha conquistat amb els seus ulls i el seu somriure. L'acompanyen al podi Sandra Sabatés, d''El Intermedio', i Elsa Pataky. En la llista sorprèn l'absència de Cristina Pedroche, però hi ha altres famoses com Helen Lindes, Blanca Suárez, Edurne, Amaia Salamanca, Pilar Rubio, Lara Álvarez i tanca la llista Anna Simón.