Una samarreta de disseny contra el càncer de mama

Swarovski i Mr Wonderful s'uneixen en un nou projecte solidari

Swarovski i Mr Wonderful creen una samarreta contra el càncer de mama.

Swarovski i Mr Wonderful creen una samarreta contra el càncer de mama.

1
Es llegeix en minuts

 Les noves samarretes solidàries de Swarovski arriben carregades d'energia i optimisme que aposta per una filosofia de vida a través de l'un missatge: 'Juntes som més. T'estimo, m'estimo i estimo'.  L'estudi de Mr Wonderful col·labora aquest any amb Swarovski en una iniciativa que compleix quatre edicions recolzant la lluita contra el càncer de mama. Tots els beneficis recaptats amb la venda d'aquesta samarreta seran donats íntegrament a la Fundació FERO per finançar els seus esforços en la investigació oncològica.

Es tracta d'un projecte solidari iniciat el 2012 que ha comptat amb el suport desinteressat de cares conegudes com la model Ariadne Artiles, el dissenyador Jordi Labanda i la cantant Malú. Des d'aleshores Swarovski ha pogut donar a la causa més de 64.000€ a Espanya.

Notícies relacionades

"Sempre ens han encantat els seus missatges positius, capaços de fer-te somriure fins i tot en els dies dolents", assenyala la direcció de Swarovski. "La lluita contra aquesta malaltia ens toca a tots d'una manera o altra, i creiem que fer-ho amb una actitud de confiança i ànim pot ajudar moltíssim", afirma. 

La samarreta –estampada en cotó blanc i disponible en tres talles- es va posar a la venda l'1 de juliol a un preu de 26 €. Podrà adquirir-se a totes les 'boutiques' de Swarovski i punts de venda seleccionats, així com a la web de Mr Wonderful (www.mrwonderfulshop.es).