Contra el mal d'esquena

Un pegat tèrmic alleuja el dolor provocat per contractura muscular, rigidesa cervical, lumbago o tensió muscular

Contra el mal desquena

Contra el mal desquena

1
Es llegeix en minuts

Els mals d'esquena són tan freqüents que s'han convertit en la primera causa d'incapacitat laboral entre la població activa de menys de 45 anys i la patologia musculoesquelètica més prevalent en els més grans de 65 anys.

Segons l'Enquesta Europea de Salut, a Espanya 9,8 milions de persones pateixen dolor cervical o lumbar, i s'estima que un 80-90% de la població pateix o patirà dolors lumbars al llarg de la seva vida.

En la majoria dels casos, el mal desapareix en pocs dies o setmanes amb l'aplicació dels tractaments convencionals. El més important és que el dolor no es converteixi en crònic.

Una solució per alleujar el mal d'esquena (provocat per una contractura, tensió muscular, sobrecàrrega o rigidesa cervical) és el pegat tèrmic terapèutic Hansaplast, que conté components tèrmics naturals com ferro en pols, carbó i sal, i reaccionen amb l'oxigen de l'aire, proporcionant vuit hores d'escalfor calmant.

Notícies relacionades

Al retirar el paper de protecció del pegat els seus components entren en contacte amb l'oxigen de l'aire, s'escalfen de forma gradual i proporcionen una agradable sensació d'escalfor constant durant vuit hores. A l'augmentar la temperatura a la zona aplicada els músculs es relaxen i s'estimula la circulació sanguínia. 

Aquest nou pegat, que es pot trobar en mida gran per a la zona lumbar i petita per a cervicals i espatlles, es comercialitza en farmàcies i parafarmàcies.