Kate Upton, Kendall Jenner i Miranda Kerr, les models més buscades a Google

Les 20 models més buscades pels internautes

Kate Upton, Kendall Jenner i Miranda Kerr, en el top de les models més buscades a Google

Kate Upton, Kendall Jenner i Miranda Kerr, en el top de les models més buscades a Google / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Gràcies a la revista 'Style.com' i la seva minuciosa anàlisi de les recerques anuals que publica Google s'ha elaborat la llista de les 20 models més buscades pel públic a través del buscador.

No sabem si per haver estat nomenada 'la dona més sexi del planeta' segons 'People', però el cas és que Kate Upton encapçala el rànquing. La model va ser una de les víctimes del popular 'CelebGate', el pirateig massiu dels iClouds de les celebritats revelant fotos compromeses d'elles.

Trepitjant-li els talons i superant altres belleses reconegudes com Gisele Bündchen, Kate Moss o Naomi Campbell, ens trobem, amb la medalla de plata, Kendall Jenner. Formar part del clan Kardashian fa molt, i sobretot si la teva carrera com a model ha començat aquest any d'una manera increïble, no ens sorprèn que la germana de Kim Kardashian estigui entre les més buscades.

Miranda Kerr ocupa el top 3, l'ex d'Orlando Bloom s'alça amb la medalla de plata en les recerques de Google. El quart lloc d'aquesta llista realitzada per Style.com se l'emporta Heidi Klum. L'alemanya segueix despertant interès allà on va, fins i tot quan surt despullada per anunciar algun producte.

Notícies relacionades

Gisele Bündchen cau al cinquè lloc i en el sisè lloc destaca Kate Moss. Les dues models inconfusibles no han acaparat tant interès per tenir més recerques que les del 'top tres'.

Del set al deu i per ordre tenim Behati Prinsloo --la dona d'Adam Levine--, Gigi Hadid, Karlie Kloss i la mítica Naomi Campbell que cau a l'últim lloc del 'top ten'.