Dita von Teese dissenya llenceria postpart

La reina del 'burlesque' crea una col·lecció càpsula per a la firma Destination Maternity

{Dita} Von {Teese} dissenya llenceria postpart

{Dita} Von {Teese} dissenya llenceria postpart / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Després de llançar el mes de març passat una col·lecció de llenceria inspirada en els clàssics i comercialitzar-la a la cadena de botigues de luxe Bloomingdale's, Dita von Teese acaba de llançar una línia de llenceria postpart.

En col·laboració amb la cadena dedicada a la moda per a futures mares Destination Maternity, la reina del 'burlesque' ha creat una col·lecció càpsula de sostenidors i calcetes pensades per al postpart.

Pel que fa a la línia de sostenidors, la ballarina s'ha inclinat per les blondes a les quals ha incorporat un clip que deixa fàcilment el pit al descobert, ideal per poder donar el pit. Quant a les calces, la ballarina ha incorporat un disseny i uns materials especials perquè les mares puguin mantenir el ventre ferm. 

Notícies relacionades

 "L'elegància ajuda a crear moments quotidians de luxe i bellesa, ¿per què una dona que acabat de ser mare no pot disfrutar d'una roba interior bonica?", apunta Von Teese.

"La col·lecció que he creat amb Destinantion Maternity està enfocada a capturar l'esperit del glamur retro, a més de satisfer les exigències pràctiques i les necessitats quotidianes d'una nova mare", conclou.