Elle MacPherson presumeix de cos als 50

La 'top' australiana publica una imatge en què posa espectacular a la coberta d'un vaixell

La ’top’ ha publicat una imatge a Twiter, en què posa espectacular en biquini.

La ’top’ ha publicat una imatge a Twiter, en què posa espectacular en biquini. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

 Elle MacPherson, també coneguda com 'El cos' 'i de la qual es deia que tenia les cames més llargues del món, acaba de publicar una fotografia en el seu compte oficial de Twitter, en què posa meravellosa en biquini durant les seves vacances. La instantània reafirma una vegada més que el físic de la que va ser top als 90, pot seguir considerant-se eternament 'El cos', sobrenom que li va posar la revista 'Time' el 1986 quan la supermodel es convertia en la protagonista de la seva portada, desafiant així el pas dels anys.

Notícies relacionades

A la imatge, a l'australiana se la veu prenent un refresc a la coberta d'un vaixell. L'australiana, que actualment exerceix d'empresària, pot presumir d'una perfecta forma física. A més d'una correcta alimentació i un rigorós exercici físic, salta a la vista que Macpherson posseeix una magnífica genètica que la manté jove i fresca tot i haver complert els 50 anys el mes de març.

La model, mare de dos fills, ha confessat en més d'una ocasió que un cop complert el mig segle i sense rastre de cirurgia estètica se sent millor ara que als 90 quan triomfava a les passarel·les de tot el món amb Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlingston i Linda Evangelista.