Una fórmula que protegeix del sol i de les estries

És un protector solar idoni per a dones embarassades, ja que prevé l'aparició de les estries a causa de l'augment progressiu del volum corporal

Una fórmula que protegeix del sol i de les estries

Una fórmula que protegeix del sol i de les estries

1
Es llegeix en minuts

Després d'un embaràs o un canvi de pes sobtat les estries se solen dibuixar a les cames, l'abdomen o el pit. Per tractar-les hi ha productes específics que aporten màxima nutrició suavitzant les línies marcades. Però ara també es poden tractar a l'hora de prendre el sol amb un fotoprotector que actua sota els rajos solars com un potent antiestries.

Notícies relacionades

Aquest tractament, que nodreix, reafirma la pell i és resistent a l'aigua, és idoni per prevenir l'aparició de les estries en dones embarassades, a causa de l'augment progressiu del volum del ventre, l'abdomen, les cuixes, la cintura i el pit. I a més, aquest innovador cosmètic assegura totes les propietats de protecció solar a base de textures fàcils d'aplicar com d'absorbir i altament protectores davant les radiacions UVA i UVB.

La innovació tecnològica de la seva fórmula, amb el complex LQ20 antiestries, assegura les defenses del teixit cutani, activant els mecanismes de prevenció perquè no es formin les antiestètiques estries.