Cameron Diaz llança un llibre per conscienciar les noies que és més important estar sana que estar prima

La publicació inclou consells saludables elaborats per Drew Barrymore, Jennifer Lopez i Gwyneth Paltrow

Cameron Diaz sosté la primera còpia del llibre d’autoajuda que ha escrit, moment d’orgull que ha volgut compartir amb tots els seus seguidors de Twitter.

Cameron Diaz sosté la primera còpia del llibre d’autoajuda que ha escrit, moment d’orgull que ha volgut compartir amb tots els seus seguidors de Twitter. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Cameron Diaz presenta un nou llibre d'autoajuda, i per compartir-lo amb els seus seguidors, l'actriu ha penjat una fotografia al seu compte de Twitter, on apareix somrient i sense rastre de maquillatge amb la primera còpia de la publicació.

'The body book', la protagonista d''Algo pasa con Mary' aconsella a les dones "frenar l'obsessió per estar primes", així com fer entendre a les més joves que "estar sana és més important que estar prima".

L'actriu vol utilitzar així el seu poder mediàtic per conscienciar moltes adolescents a tot el món. "El llibre no parla sobre pes, només d'escollir les opcions adequades", subratlla l'editorial.

Està previst que l'actriu visiti diverses escoles dels Estats Units per "parlar amb els adolescents sobre el risc de jugar amb el mejnar", així com per transmetre'ls que "estar prims no ha de ser la prioritat", sinó que és més important consumir les vitamines necessàries per mantenir-se forts.

Notícies relacionades

Segons fonts pròximes a l'actriu, la mentalitat de Diaz ha canviat molt des que va morir el seu pare, un tràngol que la va portar a "fixar-se en el que és realment important, la seva salut". Per això, ara ara 'The body book', un llibre que no és sobre ella, ni un dietari, només "el seu viatge interior".

A més, la publicació inclou una secció de consells elaborats per Drew Barrymore, Jennifer Lopez Gwyneth Paltrow.