Kate Moss protagonitza un curt pels carrers de Londres

La cinta es mostra en la inauguració de la nova botiga a Milà de Stuart Weitzman dissenyada per Zaha Hadid

Kate Moss protagonitza un curt pels carrers de Londres

Kate Moss protagonitza un curt pels carrers de Londres

1
Es llegeix en minuts

El dissenyador Stuart Weitzman ha presentat a Milà 'Made for walking' o el que és el mateix “Fet per caminar”, un curtmetratge dirigit pel cineasta independent Baltasar Klarwein i que protagonitza Kate Moss, imatge de la seva campanya per a aquesta Tardor-Hivern 2013 i retrata l'emoció de la model al caminar per Londres calçant unes botes dissenyades pel famós sabater. 

Notícies relacionades

'Made for walking' s'ha estrenat en la inauguració de la nova botiga a Milà dissenyada per l'arquitecta Zaha Hadid. El curt també es podrà veure a la web de Stuart Weitzman www.stuartweitzman.com i a través de les xarxes socials, així com es pot veure també el  'making of' d'aquesta cinta rodada en blanc i negre. A més hi haurà un concurs interactiu a Instagram de vídeo que es farà simultàniament a la presentació, en el qual els usuaris poden carregar els seus propis vídeos caminant amb propostes de Stuart Weitzman. El 'hastag' per a l'estrena és #madeforwalking.

Rodat al centre de Londres i amb banda sonora la cançó de Nancy Sinatra 'These Boots Are Made for Walking' interpretada per Kari Kimmel, la pel·lícula segueix  Moss en un cotxe amb xòfer a través dels carrers de Londres i inevitablement es troba dins d'un embús, llavors la 'top' opta per anar caminant al seu destí amb les botes de Weitzman. El curt reflecteix la reacció de la gent del carrer expectant al veure caminar la supermodel amb l'extremat calçat.

Temes:

Zaha Hadid Cine