Bàsquet

El Girona cau a Santiago i el Manresa perd en la visita a la pista del Betis

El Girona cau a Santiago i el Manresa perd en la visita a la pista del Betis

ACB photo

2
Es llegeix en minuts

El Bàsquet Girona continua sense conèixer la victòria a la Lliga Endesa després de caure amb claredat contra el Monbus Obradoiro (89-63), que es fa fort al Multiusos Fontes do Sar, on l’equip d’Aíto García Reneses va deixar una pobra imatge. Tampoc el Baxi Manresa va aconseguir aprofitar el desplaçament a la pista del Betis i l’equip de Luis Casimiro va aconseguir estrenar el caseller de victòries (87-83).

L’enfrontament va ser més fàcil del que s’esperava l’Obradoiro, que va castigar el rival en el primer quart amb un parcial de 12-4 de sortida que va obligar el tècnic visitant a parar el matx (12-4, min. 5). El pivot croat Dragan Bender va firmar una altra exhibició (18 punts, 24 de valoració) per confirmar que la greu lesió de genoll que va patir ja està superada.

Les pèrdues i els errors van aparèixer en el Girona i l’Obradoiro el va castigar amb un joc veloç i encert exterior per marxar 11 punts amunt al descans (48-37). Una renda que va ampliar fins als 17 en l’inici del segon temps, quan el rival va buscar reaccionar amb diferents canvis defensius que no van donar resultat.

Pols d’Evans i Harding

Notícies relacionades

Shannon Evans, amb 30 punts, 9 assistències i 37 de valoració va liderar el primer triomf del curs del Betis contra un Manresa que mai es va rendir (87-83) i va comptar amb 27 punts de Jerrick Harding i 13 de Steinberg i Bortolani.

El Baxi Manresa va aguantar el pas dels sevillans en el primer temps (35-32), però es va desinflar en la represa i va concedir un avantatge de fins a 15 punts que li va costar molt superar. El conjunt de Pedro Martínez va reduir el mal amb les accions individuals de Harding i Tyson Pérez (66-59), però no n’hi va haver prou per canviar el desenllaç.