Bàsquet

El Girona exigeix el màxim al Madrid en la seva estrena ACB

El recital d’Hezonja i els 18 triples blancs deixen sense premi el bon partit de Marc Gasol en la seva tornada a la Lliga (88-94)

El Girona exigeix el màxim al Madrid en la seva estrena ACB

ACB photo

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Un exblaugrana Mario Hezonja, convertit aquest estiu en un dels nous referents del Madrid, es va erigir en el protagonista d’una cita històrica, l’estrena del Bàsquet Girona a l’ACB. Amb 23 punts i 7 rebots, Hezonja va brillar en el triomf dels blancs, que van anotar 18 triples de 32 intents (56%) i van deixar sense premi els bons números en el Girona de Marc Gasol en la seva tornada a la Lliga (21 punts i 7 rebots) i de Taylor (22).

Després de 14 anys, el bàsquet de l’ACB va tornar a Fontajau, que va viure amb molta passió l’estrena del Bàsquet Girona en un partit convertit en una festa per la tornada de Marc Gasol a la Lliga i per la tornada d’Aíto a la banqueta, als seus 75 anys el tècnic més veterà ja de la història de l’ACB.

 Ningú va voler faltar a la cita a la ciutat, ni Michel, el tècnic del Girona de futbol, ni les jugadores de l’Uni, ni per descomptat els pares del Marc, Agustí i Marisa Gasol, i l’estrena, sens dubte, va valer la pena perquè l’equip d’Aíto va dominar el primer quart i va lluitar de tu a tu durant molts minuts, amb un Madrid en què hi havia una altra tornada: la de Sergio Rodríguez.

El Girona no va poder resistir el cicló Hezonja, ni l’encert blanc des del triple i el fons d’armari de l’equip blanc, sense necessitat que el gegant Tavares brillés en excés (6 punts, 4 rebots) en 22 minuts.

Fitxa técnica:Girona: Franch (2), Taylor (22), Vila (6), Miletic (13), M. Gasol (21) –cinc inicial–, Bursac (3), Fjellerup (8), Figueras (6), Prkacin (-), Colom (7), Hanzlik (-), Garino (-)

Notícies relacionades

Reial Madrid: Rodríguez (11), Musa (15), Deck (2), Yabusele (17), Tavares (6) –cinc inicial–, Poirier (-), Llull (11), Causeur (3), Hezonja (23), Cornelie (6).

Parcials: 20-17; 16-28; 21-24; 31-25