Bàsquet

Una docusèrie abordarà el final de la carrera de Pau Gasol

Una docusèrie abordarà el final de la carrera de Pau Gasol
1
Es llegeix en minuts

Una sèrie documental de quatre capítols, encara sense títol, abordarà els últims episodis de la brillant carrera com a professional del jugador Pau Gasol, que després del seu exitós pas per l’NBA recentment ha tornat al seu club d’origen, el FC Barcelona, amb la vista posada en els Jocs Olímpics de Tòquio.

«La sèrie mostrarà com s’acomiada un esportista d’elit del joc que tan bé coneix i tant estima, lluitant contra les cicatrius físiques, els reptes emocionals i el llegat personal, així com els nous compromisos familiars que se li presenten» va explicar aquest dimarts en un comunicat l’equip de premsa del pivot internacional espanyol, que al juliol complirà 41 anys.

El projecte serà dirigit per Oriol Bosch, autor d’‘Andrés Iniesta: el héroe inesperado’ i produïda per PG Productions, RTG Features i THINK450. En marxa des del 2019, es preveu que la sèrie s’estreni la pròxima tardor.

Adeu al Barça

Gasol s’unirà a l’ampli elenc d’esportistes protagonistes d’una sèrie documental. La producció comptarà amb quatre episodis en els quals es farà un repàs de la trajectòria esportiva del català i en els quals es relatarà el calvari que va viure des de la seva lesió amb els Portland Trail Blazers el març del 2019, els seus reptes emocionals, el seu llegat personal, així com els nous compromisos que se li presenten.

El més gran dels germans Gasol va tornar a firmar aquest any pel FC Barcelona –equip on va començar la seva carrera fa 20 anys– després de passar pel quiròfan a causa d’una fractura al seu peu esquerre que l’ha tingut dos anys apartat de les pistes.

Notícies relacionades

Amb dos anells de l’NBA, sis participacions a l’All-Star i dues lligues ACB al seu palmarès, Gasol es prepara per aconseguir l’esquiva medalla d’or als Jocs Olímpics de Tòquio en els quals, de ser convocat, vestiria l’elàstica de la selecció espanyola amb la qual va guanyar dues plates i un bronze olímpic.

«Arriba un moment en què la carrera professional d’un jugador ha d’arribar a la seva fi. No serà un moment feliç per a mi, però cal estar preparat, ja que queda un enorme buit que hauré d’omplir,» va declarar el jugador català. «Espero que aquesta sèrie ajudi a donar llum sobre el meu estat anímic mentre penso en el que vindrà després