L'EUROLLIGA DE BÀSQUET

Mirotic anuncia que és el positiu de la plantilla del Barça

L'estrella blaugrana explica en el seu compte de Twitter que es perdrà el partit d'aquest dimarts a València

lmendiola54993191 barcelona      18 09 2020    deportes    la estrella azulgra200918203617

lmendiola54993191 barcelona 18 09 2020 deportes la estrella azulgra200918203617 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

L’estrella del Barça de bàsquet Nikola Mirotic és el jugador que havia donat positiu en els últims controls de la plantilla blaugrana i que el club havia mantingut en l’anonimat per desig exprés del jugador. «Vull explicar-vos que he donat positiu per Covid i desgraciadament no podré estar en el partit d’avui», explica l’ala pivot d’origen montenegrí, nacionalitzat espanyol, amb què ha fet pública una informació que en les pròximes hores hauria quedat desvetllada, ja que el Barça jugarà aquest dimarts a la nit a València en la tercera jornada de l’Eurolliga (21.00 hores). 

Notícies relacionades

Segons tots els indicis, el jugador es va contagiar en el partit de divendres passat a Sant Petersburg, davant el Zenit que dirigeix Xavi Pascual, un equip que a ara mateix compta amb 19 casos a la seva plantilla, entre jugadors i cos tècnic, i que s’ha vist obligat a sol·licitar un ajornament a la doble jornada europea d’aquesta setmana. El conjunt rus havia d’enfrontar-se al Baskonia i al València (dijous) però no compta amb prou jugadors a la plantilla per poder afrontar-les.

El positiu de Mirotic es produeix pocs dies després del contagi que va patir el tècnic blaugrana Sarunas Jasikevicius en el partit de la primera jornada davant el CSKA, que li va impedir viatjar a Sant Petersburg, i de què afortunadament ja es troba recuperat, per la qual cosa aquest dimarts s’asseurà a la banqueta barcelonista.