MUNDIAL DE BÀSQUET FEMENÍ

Mondelo defineix la llista de 12 jugadores de la selecció

Leonor Rodríguez i María Conde són les últimes descartades de l'equip per al campionat de Tenerife

lmendiola45049262 graf3935  tenerife  15 09 2018   el seleccionador espa ol  l180920110927

lmendiola45049262 graf3935 tenerife 15 09 2018 el seleccionador espa ol l180920110927 / Ramon de la Rocha

1
Es llegeix en minuts

El seleccionador espanyol, Lucas Mondelo, ha definit l’equip que jugarà la Copa del Mundo de Tenerife, que comença dissabte vinent, i ha explicat que li ha estat molt “complicat” descartar a última hora Leonor Rodríguez i María Conde.

"Han sigut les dues decisions més complicades. En una situació ideal hauríem hagut d’arribar a Tenerife fa una setmana, abans del torneig previ, ja amb les dotze jugadores. No obstant, les circumstàncies de diverses jugadores importants en procés de recuperació; ens va obligar a ampliar la concentració fins a catorze jugadores", ha dit Mondelo.

"Només puc reconèixer la gran professionalitat de María i de Leo, que fins a l’últim entrenament han estat a un altíssim nivell. Aquest any ha sigut molt car haver de descartar, perquè totes les jugadores han lluitat per un lloc i han sigut detalls o característiques determinades les que ens han fet prendre la decisió pensant en possibles moments i rivals", ha afegit el seleccionador.

Debut contra el Japó

"Les dues jugadores van estar en l’últim campionat i en aquest hi entren dos que no hi van ser. No tinc cap dubte que Leonor Rodríguez i María Conde tornaran a ser-hi", ha conclòs.

Notícies relacionades

Espanya iniciarà el Mundial aquest cap de setmana amb dos partits, dissabte i diumenge, contra el Japó i Puerto Rico i tancarà la primera fase dimarts amb l’últim partit contra Bèlgica, en el mateix horari que els anteriors.

L’equip espanyol queda configurat amb Laia Palau, Silvia Domínguez, Cristina Ouviña, Anna Cruz, Queralt Casas, Alba Torrens, Marta Xargay, Belén Arrojo, Astou Ndour, Laura Nicholls, Laura Gil i Bea Sánchez.