LA PREPARACIÓ DEL MUNDIAL DE BÀSQUET

La selecció femenina comença l'esprint final cap al Mundial

"Afrontem un repte majúscul amb un campionat del món a casa", afirma Garbajosa

seleccin-femenina

seleccin-femenina
lmendiola44975079 graf9265  c ceres  09 09 2018   las jugadoras de la selecci 180910174232

/

1
Es llegeix en minuts

La selecció femenina de bàsquet comença l’esprint final en la preparació de cara al Mundial (Tenerife del 22 al 30 de setembre) i ho va fer amb un petit acte d’homenatge a Madrid a les jugadores que partiran aquest dimarts cap a l’illa.

L’acte en el qual van intervenir Jorge Garbajosa, president de la FEB, Borja Prado, president d’Endesa, i Mariano Soriano, director d’esports del CSD, també va comptar amb l’actuació en directe de la cantant Marta Soto que va interpretar la cançó "Un sueño compartido", himne i 'leitmotiv' de la preparació mundialista de les espanyoles.

"Aquest acte, un dia molt important per a la FEB, no és tant un comiat, sinó un gest d’afecte a una selecció que ens ha donat tant en els últims anys. Hem assolit cotes que el bàsquet femení no havia aconseguit mai, amb el treball de molta gent, incloses aquestes noies que han posat el llistó molt alt," va dir Garbajosa.

Il·lusionar a tots

"Afrontem un repte majúscul amb la sort de viure un campionat del Món a casa. Us mereixeu l’èxit esportiu pel treball i l’esforç, però el que ja heu aconseguit és haver-nos il·lusionat a tots", va afegir el president de la FEB.

L’acte va estar trufat de vídeos de recolzament d’antigues internacionals com Wonny Geuer, Blanca Ares, Elisa Aguilar o Amaya Valdemoro, i d’esportistes espanyols del més alt nivell com Pau Gasol, Carolina Marín, Saúl Craviotto, Ricky Rubio, Javier Fernández, Damián Quintero, Ona Carbonell o Lidia Valentín, que van desitjar, la millor de les sorts a l’equip espanyol.

Notícies relacionades

Alba Torrens, una de les peces fonamentals de l’equip i que encara no ha pogut debutar en els partits de preparació, va donar les gràcies per l’acte que "és un reconeixement a aquest equip i al bàsquet femení espanyol. És un orgull i un premi poder disfrutar aquest Mundial a casa", va indicar.

"Ens posem com a objectiu donar el millor de nosaltres i competir al màxim. Il·lusió i ganes no ens faltaran", va finalitzar Alba Torrens.