EXPERIÈNCIA ÚNICA

El despertar amb vistes al parquet de la final de la Lliga Endesa que una família no oblidarà

Endesa Basket Lover ha premiat una família del Reial Madrid de Bàsquet amb la possibilitat de viure la final de la lliga des de dins

endesa-basket-lover-3

endesa-basket-lover-3 / ANTONIO HEREDIA

1
Es llegeix en minuts

Endesa Basket Lover buscava una família enamorada del bàsquet per premiar-la. I l’ha trobat. El Carlos, la Laura i els seus dos fills (Pablo i Lyere) han sigut guardonats amb una experiència única que els està fent viure la final de lliga entre el Reial Madrid i el Kiroblet Baskonia des d’una perspectiva única.

La sorpresa va començar amb una visita a les instal·lacions del Wizink Center (on s’ha disputat el primer partit de la sèrie final) en què la família, abonada al RMD de bàsquet, va poder conèixer els protagonistes. Sergio Llull, Pablo Laso, Marcelino Huertas i Pedro Martínez van xerrar amb els afortunats. Les paraules dels seus ídols van ser una prèvia de tot el que els quedava per viure.

Despertar als peus del parquet

I és que el plat fort de la jornada va arribar a la nit, quan l’organització va sorprendre els dos petits amb una habitació totalment equipada en ple Witzink Center. Allà, la família va viure una nit especial amb vista al parquet on el seu equip es pot coronar campió de lliga.

El despertar també va ser de somni. La mascota 'Garras’ es va encarregar de servir l’esmorzar al llit als afortunats que, després de despertar-se amb vistes al terreny de joc, van poder assistir a l’entrenament del Reial Madrid per conèixer en persona tots els jugadors de la plantilla blanca. Els madrilenys els van firmar una infinitat d’autògrafs i es van fotografiar amb ells en els instants previs a la sessió preparatòria de la final.

El Pablo i la Leyre en el servei inicial del primer partit de la final de la Lliga Endesa / ENDESA

De sorpresa en sorpresa

Notícies relacionades

Del Wizink Center, la família es va desplaçar a la seu centrald’Endesa, on van ser rebuts per Juanma Iturriaga i Antoni Daimiel al plató del programa 'Colgados del aro’. Allà, van ser entrevistats en directe i van rebre un abonament per a quatre persones per anar a la Supercopa Endesa del proper mes de setembre (Santiago de Compostel·la).

El súmmum va arribar en el mateix partit. Uns segons abans de l’inici de la final, els més petits de la família van entregar als àrbitres la pilota amb què el Reial Madrid i el Baskonia van estrenar la sèrie final del campionat domèstic.