LLIGA ENDESA

La Penya només aguanta mig temps davant d'un Madrid superior

Doncic i Carroll lideren al quadre blanc i tallen la línia ascendent dels verd-i-negres (87-70)

El madridista Randolph llança a cistella en presència de Vidal i Birgander.

El madridista Randolph llança a cistella en presència de Vidal i Birgander. / Kiko Huesca (EFE)

1

La línia ascendent del Divina Joventut, que es reflectia en les dues victòries encadenades en els darrers dies, ahir es va tallar de soca-rel a la pista del Madrid (87-70).

La Penya va aguantar el partit durant mig temps. Peò les diferències entre el líder de la Lliga Endesa i el cuer van acabar fent-se patents en el segon quart (46-32), després que el quadre de Carles Duran s'arribés a avançar (26-28).

Un rotund parcial de 20-4, amb un enorme Carroll, va obrir el camí als madridistes, que, molt més centrats, van acabar situant-se en la vintena de punts, fent insalvable la diferència.

El Madrid, molt més pendent de l'eliminatòria europea contra el Panathinaikos de la setmana vinent, en què es jugarà el passi a la 'final four', va intentar economitzar forces, tot i que sempre amb un ull posat al seu rival.

A l'inici, la Penya s'hi va esforçar molt, de la mà de Laprovittola i uns bons minuts de López-Arostegui, però va acabar acceptant la superioritat dels blancs i pensant també en el decisiu partit que afrontarà diumenge a Badalona contra un rival directe com el Bilbao.

Reial Madrid, 87 - Divina Joventut, 70

<strong>Reial Madrid: </strong>Doncic (9), Causeur (3), Taylor (8), Randolph (11), Tavares (2)-cinc inicial- Randle (8), Rudy (5), Radoncic (5), Reyes (4), Aiï¿œn (6), Yusta (10), Carroll (16).<br/><strong>Divina Joventut: </strong>Laprovittola (9), Vidal (4), Conger (4), Gielo (6), Birgander (4) -cinc inicial-Dimitrijevic (9), Lï¿œpeix-Arostegui (12), Kulvietis (3), Richard (13), Jordan (6).<br/><strong>Parcials: </strong>22-18; 24-14; 24-19; 17-19<br/><strong>Cancha:</strong> Wizink Center (5.879)