BÀSQUET

Endesa dona el seu nom a la fase final de la Lliga femenina

Teledeporte oferirà en directe el 'play-off' de semifinals i final a partir d'aquest divendres

feb---baloncestofeb----twitter

feb---baloncestofeb----twitter

1
Es llegeix en minuts

En el marc d'un acord amb la Federació Espanyola de BàsquetEndesa redobla el seu compromís amb el bàsquet espanyol i dona el seu nom al tram final de la Lliga Femenina 1 2016-17: els 'play-off' de semifinals i la gran final.

“El suport d'Endesa dona valor a la Lliga femenina i li reconeix unes grans possibilitats de creixement i de futur”, destaca el president de la FEB, Jorge Garbajosa.

Endesa ja patrocina l'actual Lliga ACB i també col·labora amb la selecció espanyola des del 2012, per segellar una relació que des d'aleshores no ha fet més que créixer: la Copa del Món 2014; les activitats del programa Univers Dona, que promociona el bàsquet femení espanyol; la fase final de la Copa de la Reina, celebrada al febrer a Girona; els recents Campionats d'Espanya de minibasquet Endesa 2017, i ara les sèries semifinals i la gran final de la Lliga Femenina 1.

SEMIFINALS DEFINIDES

Tots els partits de les sèries semifinals i la final de la Lliga Femenina 1 seran emesos en directe i en horari de màxima audiència per Teledeporte, després de l'acord a què van arribar setmanes enrere la Federació Espanyola i RTVE.

El Perfumerías Avenida de Salamanca i l'SparCity Lift Girona han sigut els dos equips que tenen garantida la seva presència a les semifinals, després d'acabar primer i segon respectivament en la fase regular.

Notícies relacionades

L'Arasaki AES i l'Star Center Uni Ferrol es van classificar per a les semifinals al guanyar la seva sèrie de quarts contra l'IDK Gipuzkoa i el Lointek Gernika. Així, Perfumerías Avenida s'enfrontarà a l'Uni Ferrol i el Girona a l'Arasaki en la fase dels quatre millors.

Serà l'equip salmantí l'encarregat d'obrir les semifinals aquest divendres, dia 14. El segon partit es disputarà dimarts, 18, i en cas de ser necessari un tercer matx, es jugarà el divendres 21. L'SparCity Lift Girona obrirà la seva sèrie dissabte, 15, i jugarà el segon partit dimecres, 19. En cas de desempat, la sèrie tornaria a pista gironina el dissabte 22.