LA COPA DEL REI DE BÀSQUET

Creus: "És la pitjor derrota des de fa anys"

"Hem estat encarcarats i bloquejats, no serà fàcil aixecar-se", assumeix Xavi Pascual

rpaniagua13021316 joan creus salida bar a basket  foto  ignasi pared160218225116

rpaniagua13021316 joan creus salida bar a basket foto ignasi pared160218225116 / IGNASI PAREDES

1
Es llegeix en minuts
L. M. / LA CORUNYA

El mànager del Barça, Joan Creus, no va voler buscar excuses a un sonor fracàs a la Copa. «És una derrota important per a nosaltres, potser la pitjor derrota dels últims anys i per tant ens sentim profundament dolguts», va admetre Creus, abans de reconèixer: «És un cop dur del qual ens costarà aixecar-nos. Però s'ha de tirar endavant i aixecar-nos amb ràbia i positivisme per afrontar el partit d'Eurolliga amb l'Olympiacos». 

La mateixa anàlisi va fer el tècnic blaugrana, Xavi Pascual. «Hem estat encarcarats i bloquejats, sense controlar les emocions. Sens dubte és una derrota dolorosa i haurà de passar temps per recuperar-nos bé. Toca aixecar-se però no serà fàcil», va afegir el tècnic, que no va trigar a felicitar el Bilbao del seu amic Sito Alonso. "Hem jugat sense fluïdesa, sense tenir ritme, en part per mèrit del rival i en part per culpa nostra. És un cop dur perquè fa temps que no quèiem en la primera ronda. Ha sigut un partit en què hem jugat per sota del nostre nivell. I els errors en els tirs lliures també han sigut una rèmora per a nosaltres".

"HO SENTIM"

Notícies relacionades

En el mateix to d'autocrítica, el tècnic del Barça va prosseguir: "Primer hem de dir que ho sentim. No hem sabut controlar les emocions, ni estar bé en defensa ni en atac. És un moment per no personalitzar. Molts, i el primer jo, no hem estat al nivell adequat. És obvi. És el moment de portar la derrota de la millor manera possible. Tots hem de millorar molt", va resumir Pascual.

"Hi ha hagut tants errors que podríem fer-ne una llista. No hem començat bé i hem comès errors en defensa, ells han fet cistelles molt importants. Han sigut decisions equivocades que han provocat aquest resultat", va admetre, per la seva banda, l'escorta nord-americà Brad Oleson. "Per descomptat que és una derrota molt dura i cada vegada que perdem se'ns examina amb lupa. Ara ens toca seguir lluitant i enfrontar-nos amb aquesta dura derrota".