Sana i estàlvia

Localitzada una menor de 15 anys desapareguda a Sant Andreu

Els Mossos d’Esquadra han comunicat la seva localització a través de les xarxes socials

Localitzada una menor de 15 anys desapareguda a Sant Andreu

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han localitzat l’Ainhoa, la menor de 15 anys que va desaparèixer aquest diumenge 29 de gener a Barcelona.

La policia catalana va fer pública la seva desaparició a través de les xarxes socials, on demanaven ajuda a la ciutadania i detallaven les particularitats d’aquest succés. La menor va desaparèixer al districte de Sant Andreu, i va ser vista per última vegada a les 19.15 hores per la zona de la Vall d’Hebron.

Notícies relacionades

Un dia després de la seva desaparició, aquest dilluns, els Mossos han confirmat via Twitter que la menor ha estat localitzada sana i estàlvia.

Segon cas en 10 dies

En menys de dues setmanes, els Mossos d’Esquadra han demanat col·laboració ciutadana per fer front a dos casos molt similars. El dijous 19 de gener, el cos de seguretat català informava, també a través de les xarxes socials, de la desaparició d’una menor de 12 anys al districte de Sant Martí. En aquest cas, la localització d’aquesta menor va trigar dos dies a aconseguir-se, a diferència del cas de la menor de 15 anys de Sant Andreu, on no han passat ni 24 hores.