«Ets una merda»

Vandalitzada una placa del RCD Espanyol 24 hores després de ser instal·lada a Barcelona

Dissabte, l’ajuntament havia inaugurat la placa en homenatge a l’antic camp del club a Sarrià

Vandalitzada una placa del RCD Espanyol 24 hores després de ser instal·lada a Barcelona

Eduardo Llasat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dissabte, 21 de gener, l’Ajuntament de Barcelona havia inaugurat una placa en homenatge a l’antic camp de futbol del RCD Espanyol a Sarrià. Ni 24 hores ha durat intacta. Poc després de la seva instal·lació, algú l’ha vandalitzat.

Notícies relacionades

Aquest diumenge l’escultura s’ha despertat pintada. Amb esprai blanc, algú ha escrit les següents paraules: «Perico, recorda que ets una merda». Al revers encara es pot llegir l’escriptura de la placa commemorativa: «Jardins del camp de Sarrià. Seu esportiva del RCD Espanyol de Barcelona 1923-1997».

A la inauguració d’aquest dissabte van acudir, entre altres, el CEO de l’Espanyol, Mao Ye Wu, i el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, que va remarcar la importància d’aquest homenatge per a la ciutat i per al club: «La història de Sarrià i de Barcelona no es poden entendre sense parlar de l’Espanyol. Avui rendim homenatge al club en el centenari de l’antic estadi amb el descobriment d’una placa commemorativa en honor del que va ser durant 74 anys el camp més periquito del món».