Domicili desallotjat

Sis detinguts en un narcopís que causava inseguretat en el Raval

  • La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han identificat a més 16 persones al desocupar la vivenda usurpada

Sis detinguts en un narcopís que causava inseguretat en el Raval

GUARDIA URBANA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una operació conjunta de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra ha desmantellat un narcopís més al barri del Raval, al centre històric de Barcelona. Agents dels dos cossos policials van irrompre aquest dimecres a la vivenda usurpada, on es venien i es consumien estupefaents.

Els policies van detenir sis persones i en van identificar 16 més. La Guàrdia Urbana ha destacat que es tractava d’«un punt de venda i de consum de droga que provocava molta inseguretat».

Notícies relacionades

Al seu torn, els agents han requisat substàncies preparades per consumir. També s’han apoderat de 350 euros en metàl·lic i de tres bàscules de precisió, un instrumental habitual en la preparació i el mercadeig d’estupefaents.

Després del registre, el domicili s’ha tornat al seu propietari. Aquesta setmana, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desarticular un altre narcopís al Raval. La venda al detall a la vivenda ocupada la dirigia Miguel Ricart, l’assassí del recordat crim d’Alcàsser (València), en què tres de menors d’edat van perdre la vida. Després de ser arrestat juntament amb una altra persona, Ricart ha quedat en llibertat amb càrrecs aquest dijous després de comparèixer al jutjat.