Circulació

Noves afectacions de trànsit per la reforma de la la Via Laietana de Barcelona

  • La justícia rebutja aturar les obres de la Via Laietana pel recurs de Barcelona Oberta

  • FOTOGALERIA | Les obres de la Via Laietana alteren el trànsit

Noves afectacions de trànsit per la reforma de la la Via Laietana de Barcelona

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les polèmiques obres per reformar la Via Laietana de Barcelona entren en una nova fase i, a partir d’aquest diumenge 13 de novembre, els treballs implicaran noves afectacions al trànsit.

Entre la plaça d’Urquinaona i el carrer Jonqueres, es passarà a treballar al costat Besòs, i a la plaça d’Antoni Maura s’iniciaran els treballs també al costat Besòs. Aquest canvi de fase de les obres comportarà canvis en la circulació de vehicles.

La principal modificació tindrà lloc a la plaça d’Antoni Maura on, des d’aquesta data, no es podrà fer el canvi de sentit. Així, els vehicles que pugin per Via Laietana i arribin fins aquest punt només podran girar cap a l’avinguda Francesc Cambó. La mobilitat al costat Llobregat de la plaça es mantindrà com fins ara.

En paral·lel, a partir del 21 de novembre, l’accés al carrer Ramon Mas quedarà tallat i l’accés al Palau de la Música es farà des del carrer de Sant Pere Més Alt i des del carrer del Palau de la Música.

Notícies relacionades

La resta d’afectacions continuaran igual: els busos de les línies 47, V15, V17, N8 i N28, en sentit muntanya, mantenen la desviació per l’avinguda Marquès de l’Argentera, passeig de Picasso, passeig de Lluís Companys i ronda Sant Pere. Aquestes línies, en sentit mar, mantenen el seu recorregut habitual. El bus de barri 120 manté les seves parades a la Via Laietana.

En sentit muntanya, la circulació de vehicles entre la plaça d’Antoni Maura i plaça d’Urquinaona està tallada i des de la plaça Idrissa Diallo-Correus només poden accedir els veïns, serveis i usuaris d’aparcament. En sentit mar, es manté un carril bus i un carril per a vehicles privats, i continua el canvi de sentit provisional del carrer Ortigosa.