Al barri de Les Tres Torres

Un tub d’escapament sorollós delata un conductor drogat que amagava 100 grams de cocaïna

  • El conductor va acabar detingut per un delicte contra la salut pública després que la Guàrdia Urbana fes frenar el vehicle per l’aparent avaria

Un tub d’escapament sorollós delata un conductor drogat que amagava 100 grams de cocaïna

GUARDIA URBANA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un tub d’escapament probablement avariat va guiar la Guàrdia Urbana a detenir un conductor que circulava ebri després de consumir droga. La Guàrdia Urbana ha informat aquest dissabte que uns agents van ordenar a un automobilista que frenés la marxa a Sarrià-Sant Gervasi per corregir una infracció de trànsit i, durant la identificació, es va comprovar que havia consumit marihuana. A més, transportava cocaïna oculta al vehicle.

Notícies relacionades

Els agents van fer parar el cotxe al carrer Calatrava, al barri de Les Tres Torres, perquè transitava amb un tub d’escapament que causava molèsties per soroll, ha informat betevé. L’avaria aparentment banal va acabar desemmascarant el conductor.

Els agents van sotmetre l’home a un test de consum d’estupefaents, en què va donar positiu en marihuana. A més, els policies van localitzar més de 100 grams de cocaïna al registrar el turisme. La policia acusa l’automobilista d’un presumpte delicte contra la salut pública.