Línia Barcelona–Vallès

L’avaria gairebé simultània de tres trens causa retards als FGC

Els combois han quedat avariats a l’altura de les estacions de Sarrià i Sant Cugat del Vallès

L’avaria gairebé simultània de tres trens causa retards als FGC

Robert Ramos

1
Es llegeix en minuts

Una avaria a tres trens diferents en mitja hora ha causat retards en la línia del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a primera hora d’aquest dijous, entre les vuit i les vuit i quart aproximadament, segons han informat fonts de la companyia a l’agència ACN.

Les dues primeres incidències s’han produït a dos combois a l’altura de les estacions de Sant Cugat del Vallès i de Sarrià. Els dos trens han sigut remolcats i retirats i les dues vies han tornat a quedar operatives. Pocs minuts després, al voltant de dos quarts de nou, un tercer tren s’ha avariat també a Sarrià i un quart d’hora més tard el servei ha quedat restablert.

Notícies relacionades

Les freqüències de pas han quedat alterades i durant el matí han anat recuperant l’horari habitual de manera progressiva. Poc abans de les onze del matí s’havia normalitzat el servei.

En la vigília li va passar a Renfe

Es dona el cas que la incidència als FGC d’aquest dijous és molt semblant a la que va tenir lloc en la vigília al túnel ferroviari del passeig de Gràcia. Un tren sense passatgers va quedar encallat i aquest corredor vital per a Rodalies, Regionals i altres trens operats per Renfe va quedar a mig gas amb una única via en funcionament. Al cap d’una hora aproximadament l’operador va poder restablir el servei normal.