Espectacular fuita d’aigua

Una avaria a les obres de la superilla provoca un guèiser a l’Eixample

  • La ruptura d’una canonada ha causat el contratemps al carrer Consell de Cent, sense que hagi arribat a interrompre’s el subministrament

Una avaria a les obres de la superilla provoca un guèiser a l’Eixample

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

Un rebentament en un canonada a la zona on s’efectuen les obres de la superilla de l’Eixample, a Barcelona, ha provocat que una gran fuita d’aigua hagi sortit disparada del subsol en un tram tancat pels treballs iniciats aquest estiu. La columna que s’ha aixecat amb l’aigua que ha sortit a pressió de la calçada ha arribat a diversos metres d’altura, comparable a un guèiser.

L’avaria s’ha produït a l’altura del número 106 del carrer Consell de Cent, en la confluència amb el carrer Rocafort, ha informat Betevé. Fonts coneixedores dels fets han explicat que la ruptura s’ha originat arran d’un error que atribueixen als operaris de l’empresa responsable de les obres de la superilla. 

Notícies relacionades

Segons les mateixes fonts, els treballadors han picat una canonada nova per equivocació. Tècnics de la companyia subministradora han acudit al lloc i han arreglat l’avaria. No hi ha arribat a haver clients afectats per l’incident.

Una altra fuita d’aigua a l’Eixample ja va inundar un tram de l’avinguda Diagonal, a l’altura del carrer Diputació, el juny passat. La fuita també es va donar al trencar-se una altra canonada de manera fortuïta, en aquest cas a les obres per unir les dues xarxes del tramvia de Barcelona. En aquella ocasió, els baixos d’alguns edificis i alguns comerços van quedar en part negats.