Successos

Desallotjament al Raval per un incendi en un kebab

  • El foc declarat a la cuina d’un restaurant del carrer Tallers obliga a desallotjar els veïns d’un edifici

  • Tres persones han sigut ateses per símptomes lleus per inhalació de fum, que s’ha estès per l’immoble

jjubierre40770667 incendio en piso calle saragossa  foto ferran sendra171101112507

jjubierre40770667 incendio en piso calle saragossa foto ferran sendra171101112507 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
Jordi Ribalaygue
Jordi Ribalaygue

Periodista

Especialista en Barcelona i àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un incendi en un establiment de kebabs del barri del Raval, a Barcelona, ha obligat a desallotjar un edifici sencer aquest dijous al matí. El foc –que no ha causat víctimes– s’ha declarat a la cuina del restaurant situat al número 6 del carrer Tallers. Els Bombers de Barcelona han evacuat l’immoble per prevenció a causa de la gran acumulació de fum que les flames han provocat i que s’han estès cap a l’escala.

L’Ajuntament de Barcelona ha informat que els sanitaris han atès tres persones al lloc dels fets. Han patit símptomes lleus per inhalació de fum i no ha sigut necessari traslladar-los a centres de salut.

Notícies relacionades

D’altra banda, el consistori ha precisat que les flames no han causat danys greus a l’edifici. Els equips d’emergència han donat per extingit l’incendi cap a les 11 del matí. Posteriorment, han comprovat que l’estructura de l’edifici ha quedat intacta.

L’ajuntament ha apuntat que la previsió és que els veïns desallotjats del carrer Tallers puguin tornar avui mateix a casa. El consistori no contempla que calgui facilitar allotjament provisional en cap cas.

Temes:

Incendis