Homenatge pòstum

Ada Colau assegura que Núria Feliu tindrà una plaça amb el seu nom al barri de Sants de Barcelona

La proposta «s’està comentant» amb la família, les entitats del barri i els grups municipals

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que la cantant catalanaNúria Feliu, morta divendres als 80 anys, «sens dubte tindrà una plaça al barri de Sants» de Barcelona, on va néixer el 1941.

En declaracions als periodistes des de la capella ardent de la cantant a Barcelona, ha explicat que la proposta «s’està comentant» amb la família, les entitats del barri i els grups municipals, i confia que comptarà amb el suport de tots els implicats perquè pugui tirar endavant.

Ambaixadora de Sants

Colau ha reivindicat la cantant com «una ambaixadora de Sants, molt arrelada i estimada al barri», així com una dona forta, valenta, compromesa amb la música, la llengua i la cultura catalana que es va atrevir amb tots els gèneres musicals, des de la sardana al bolero.

Notícies relacionades

Per a Colau, Feliu ha sigut una artista «molt versàtil, pionera i moderna, que va defensar i va recuperar la llengua i la cultura catalana en els moments més difícils», així com una gran defensora dels músics en moments de màxima precarietat.

També l’ha erigit com una «artista única i irrepetible, una de les dones més populars en el sentit més ampli i bonic de la paraula», i ha destacat la gran afluència de visitants que han acudit aquest diumenge a la capella ardent per acomiadar-se’n.

Temes:

Ada Colau