Al carrer de la Diputació

Mor un nen al precipitar-se per un celobert a l’Eixample de Barcelona

El menor, d’uns 7 anys, estava de vacances amb la seva família, procedent d’Israel

Mor un nen en caure en un celobert a lEixample.

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un nen d’uns 7 anys ha mort aquest dilluns al matí al caure per un celobert del quart pis d’una vivenda a l’Eixample de Barcelona, segons ha avançat el diari ‘Ara’ i han confirmat a aquest diari fonts de la investigació. El nen estava de vacances amb la seva família, procedent d’Israel. El consolat d’aquest país a la capital catalana ja està gestionant el protocol de repatriació del cos.

El sinistre ha passat al carrer Diputació, entre Viladomat i Comte Borrell. Els Mossos, que han rebut l’avís del sinistre pels volts de les 8.30 hores, treballen amb la hipòtesi principal que es tracta d’una caiguda accidental, possiblement mentre el petit estava jugant amb una cadires a les proximitats d’una finestra del quart pis on s’estava allotjant la família.

Suport

Notícies relacionades

Tant els Mossos d’Esquadra com la Guàrdia Urbana s’han desplaçat fins al lloc dels fets, on al migdia encara es manté personal del consolat. Segons el diari ‘Ara’, s’allotjaven en un pis turístic.

El cos del petit s’ha traslladat en cotxe fúnebre cap a les 11.00 hores. Els serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona han acompanyat la família del menor des que s’ha tingut constància del fatídic sinistre.

Temes:

Nens