Un home se suïcida a Barcelona al ser desnonat per l’ajuntament

  • L’home es va precipitar d’un edifici de propietat municipal quan va descobrir que havia sigut desnonat

  • El consistori insisteix que se li van oferir recursos socials

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un home s’ha suïcidat a primera hora d’aquesta tarda en un edifici de protecció oficial propietat de l’Ajuntament de Barcelona al descobrir que havia sigut desnonat. Els fets han ocorregut a les 15 de la tarda al barri del Bon Pastor. L’home s’ha suïcidat en presència dels operaris que estaven tapiant la porta del pis.

Notícies relacionades

La finca número 23 del carrer Séquia Madriguera és un immoble de propietat municipal. L’home, que vivia com ocupa en un dels pisos, ja havia viscut un intent de desnonament anteriorment, però es va acabar posposant fa 15 dies. El principal problema, afirmen fonts municipals, eren «casos reiterats de greu conflictivitat veïnal» que es remunten al 2019. En aquest segon intent de desnonament d’aquest dilluns, ja s’havia acordat una entrega de les claus. Segons explica el consistori, se’ls van oferir a tots els residents recursos habitacionals per part dels serveis socials.

L’home que s’ha suïcidat no ha sigut present en el moment en què s’ha executat el desnonament. El pis en el qual vivia era buit. Ell hi ha entrat posteriorment, quan els operaris estaven canviant els panys de les portes, i ha sigut en aquell moment quan ha volgut acabar amb la seva vida. El consistori diu lamentar profundament els fets i la regidora de vivenda, Lucía Martín, compareixerà demà davant la premsa per informar sobre el cas.