Rodatge

Torna Nadal a Barcelona amb Netflix

  • Un rodatge d’una sèrie porta a la plaça de la Catedral una fira nadalenca en ple mes de maig

A1-147354468.jpg

A1-147354468.jpg / JORDI OTIX (EPC)

1
Es llegeix en minuts

Nadal ha tornat aquest dimarts a l’avinguda de la Catedral a Barcelona. Un centenar de barcelonins publicaven a les seves xarxes socials la grata sorpresa de trobar-se, el ple maig, un mercat ambulant nadalenc molt semblant al que es pot veure a la Fira de Santa Llúcia, informa betevé. No obstant, tota la decoració nadalenca té una explicació, Barcelona torna a ser l’escenari d’un rodatge per a Netflix.

Notícies relacionades

No es coneixen gaires més detalls a part de saber que es tracta de la productora catalana Nostromo Pictures, que s’ha encarregat de pel·lícules com ‘Ofrenda a la tormenta’ (2020), ‘Hogar’ (2020) o ‘Los Favoritos de Midas’ (2020), la seva primera minisèrie. Com passa en molts projectes audiovisuals, el secretisme i la confidencialitat és molt important per als seus rodatges, per això l’únic que se sap amb certesa és que la fira de Nadal és part d’un rodatge, que es desenvolupa principalment a última hora de la tarda.

Les xarxes socials s’han inundat de fotos nadalenques que s’han anat fent els ciutadans que passaven per la catedral, sense cap dubte veure una cosa nadalenca el ple maig ha cridat l’atenció dels turistes que no han perdut l’oportunitat d’aconseguir selfies amb la decoració del rodatge.

Temes:

Nadal