Transport públic

Interromput el servei de metro de l’L4 entre Barceloneta i Passeig de Gràcia, a Barcelona

Un convoy de metro de Barcelona, en la L5.

Un convoy de metro de Barcelona, en la L5. / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La línia 4 (groga) del metro de Barcelona no funciona amb normalitat des de l’inici de la jornada a les 05.00 hores d’aquest dimarts a causa de l’avaria d’una màquina que fa manteniment durant la nit i que és a la zona de Barceloneta. Fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han informat avui a Efe que a causa d’aquesta avaria a l’L4 s’ofereix servei parcial entre les estacions de Trinitat Nova i Passeig de Gràcia, d’una banda, i entre La Pau i Bogatell, de l’altra.

El servei de metro entre les estacions de Passeig de Gràcia i Bogatell es cobreix des de primeres hores del matí amb autobusos alternatius, que fan les mateixes parades que el metro. Els usuaris també poden utilitzar, com a alternatives, l’L2 i els autobusos urbans que pugen per la Via Laietana, per enllaçar de nou amb l’L4 a Passeig de Gràcia.

Sense previsió de reparació

De moment, no se sap quan podrà quedar solucionada l’avaria de la màquina de manteniment, que s’intenta retirar cap al dipòsit del metro, que es troba a l’estació de La Pau. TMB ha alertat que al llarg del dia es donaran variacions en el tram de metro en servei entre La Pau i Bogatell pels treballs de retirada de la maquinària que s’ha avariat.

Notícies relacionades

Inicialment, s’havien vist afectades per aquesta avaria quatre parades de l’L4: Barceloneta, Jaume I, Urquinaona i Passeig de Gràcia, però cap a les 10.44 hores s’ha ampliat a dues més, Ciutadella Vila Olímpica i Bogatell, segons han precisat les mateixes fonts.

Les estacions fora de servei s’han tancat als usuaris, alguns dels quals s’han queixat a les xarxes socials que no s’informa a les entrades del motiu del tancament.